Een digitale strateeg is een professionele probleemoplosser. Geef ze een doel om naartoe te werken en ze zullen de beste digitale oplossingen vinden om je daar te krijgen.

Wij helpen bedrijven met


Marktonderzoek

Ontdek nieuwe kansen door inzicht te krijgen in de vooruitgang die eindklanten willen bereiken

Bedrijfsanalyse

Een gestructureerd proces om marktinzicht te vertalen in ideeën

Oplossingen ontwerp

Prototype en pilot van nieuwe initiatieven, met de nadruk op "testen en leren" om risico's te minimaliseren (Lean Startup methodiek)

Doorlopend advies

Doorlopende ondersteuning over alles Digitaal. Inclusief een jaarlijks kansen rapport voor uw industrie

Aanpak


Ik help klanten om een ​​visie te creëren voor digitale initiatieven. Deze visie wordt vertaald in business cases, concrete aanbevelingen en plannen. Ik breng de juiste mensen samen om ideeën in daden om te zetten. Samen met specialisten ontwikkel ik strategische plannen en concrete actieplannen uit waarbij technologie, data en creativiteit worden gecombineerd.

Ik werk samen met bedrijfsorganisaties, technologieproviders, universiteiten en de overheid om de technologische oplossingen en markten te begrijpen, of het nu gaat om het ontwikkelen van digitale transformatiestrategieën, go-to-marketstrategieën of het beoordelen van technologische investeringen.

Doelen definieren

Een digitale strategie heeft doelen nodig om naartoe te werken en ze moeten specifiek en meetbaar zijn.

Analyse

Analyse van de huidige situatie van het bedrijf, de bedrijfsactiviteiten en haar klanten. Tegen het einde van deze fase hebben bedrijven een duidelijk inzicht in de huidige problemen die de verwezenlijking van de gestelde doelen kunnen hinderen.

Waarom een digitaal strateeg?


Zoals elke professional die op strategisch niveau opereert, kijken digitale strategen naar het grote geheel en leiden ze teams om marketing- en zakelijke doelen te bereiken. Een digitaal strateeg heeft ervaring in bedrijfsontwikkeling en bedrijfsvoering, waardoor ze de problemen van een bedrijf beter kunnen begrijpen dan alleen de marketingkwesties. In tegenstelling tot de traditionele marketingstrateeg, is het doel om het hele ecosysteem van uw bedrijf te optimaliseren, zodat u het beste kunt voldoen aan de behoeften van uw klanten. Onze branchekennis is veelzijdig en biedt de mogelijkheid om de individuele teams in uw bedrijf op dezelfde manier te begeleiden en tegelijkertijd de hoofdvisie of bedrijfsdoelstelling op individueel niveau te begrijpen.

Strategie en implementatie

In deze stap wordt er een actieplan gemaakt die teams kunnen volgen. Gaande weg worden problemen tijdens het traject opgelost, worden terams begeleid en het plan op schema gehouden.

Optimaliseren

tot slot wordt het succes van het plan gemeten en aanpassingen gemaakt zodat de dienst of product zo efficiënt mogelijk blijft.

Digitale strategen zijn data-driven en brengen een diep begrip met zich mee over het verzamelen en analyseren van markt- / consumentengegevens voordat ze aan een strategie werken.

Een kop koffie drinken?


Vrijblijvend eens praten over mogelijkheden?